Over ons

Agri Techniek Slingeland is werkzaam in de landbouwmechanisatie, tuin en park techniek, reinigingsmachines en staal/constructiewerk. Door de service voort te zetten van de Wulff machines en als dealer te fungeren van diverse merken, waaronder Reform éénassers, is landbouwmechanisatiebedrijf Agri Techniek Slingeland uitgegroeid tot een breed bedrijf, waar u voor van alles bij terecht kunt. Agri Techniek Slingeland is gelegen in Giessenburg, een dorp aan de rand van de Alblasserwaard in de provincie Zuid-Holland.

Geschiedenis

Het bedrijf is ontstaan uit een smederij, dat vroeger midden in het dorp Giessenburg gerund werd door de familie Harrewijn. Daarna werd het overgenomen en voorgezet door Henk de Leeuw. Na een periode hebben Henk de Leeuw en Henk van den Dool 'landbouwmechanisatiebedrijf H. de Leeuw' omgevormd tot een maatschap. Na overname door Henk en Geertje van den Dool is de naam veranderd in 'Agri Techniek Slingeland'.

Gebruikte landbouw en grondverzet-machines

Op het gebied van gebruikte landbouw en grondverzet-machines zijn wij zeer actief. Naast de vele occasions die wij zelf hebben staan, kunt u altijd aangeven wanneer u een bepaalde machine zoekt, door onze vele contacten met andere landbouwmechanisatiebedrijven en handelspartners kunnen wij vaak de geschikte machine voor u vinden.

Stalinrichting, constructiewerk en keuren van gereedschap

Op het gebied van stalinrichting en mestschuiven kunt u bij ons terecht voor 'De Boer', een topmerk met een zeer uitgebreid assortiment. De ventilatiegordijnen leveren wij van 'de Boer' en Boon agroservice. Ook voeren onze vakbekwame monteurs wijzigingen en veranderingen uit aan de stalinrichting, in eigen beheer.
Naast de verkoop en serviceverlening van deze producten aan voornamelijk aannemers, hoveniers, agrariërs en verhuurbedrijven, worden ook constructie-werkzaamheden uitgevoerd. Wij kunnen in eigen beheer lassen, draaien, frezen en ponsen van staal. Tevens kunt bij ons terecht voor het keuren van uw elektrische gereedschap. Sinds 2003 hebben wij activiteiten van Maigro b.v. overgenomen en zijn wij werkzaam in de tuin en park techniek.

Foto's over ons

over onsover onsover ons