24 uurs service: 0184-651453

Fella Sanos 8608 DN schudder

Omschrijving

Nieuwe Fella Sanos 8608 DN schudder uit voorraad leverbaar!

Werkbreedte: 8600 mm
Transportbreedte: 2900 mm
Rotors: 6

 • Hoge rijveiligheid dankzij de korte tractoraanbouw - Dankzij de extreem korte trekkeraanbouw is het voor deze serie ook mogelijk om kleinere trekkers in te zetten. De belading van de trekker is laag, evenals de ontlasting van de vooras, wat resulteert in een extreem hoog veiligheidsniveau bij het rijden op de weg en bij het werken op hellingen
 • Gesynchroniseerd heffen van rotoren voor meer veiligheid - De rotoren kunnen gemakkelijk hydraulisch in- en uitgeklapt worden in een gesynchroniseerde werking direct vanaf de trekkerstoel. Veilig werken is ook mogelijk bij het werken op hellingen dankzij de gesynchroniseerde hefvoorziening.
 • Geen schommelen dankzij de geïntegreerde zwenkrem -
  De driepuntsschudders zijn voorzien van een geïntegreerde, instelbare zwenkrem waardoor schommelen wordt voorkomen. (de SANOS 8608 heeft tevens ook dempingsbeugels)
 • Randstrooier - De centrale randstrooiinrichting aan beide zijden helpt om voerverlies te voorkomen, zelfs in de moeilijkste oogstomstandigheden of bij het werken in hellingen. Hij kan eenvoudig vanaf de tractorstoel worden versteld.
 • Systeem voor het instellen van de spreidingshoek - Dankzij de mogelijkheid om de spreidhoekverstelling in drie standen (15° - 18° - 21°) in te stellen, kan hij zonder problemen worden gebruikt bij wisselende bedrijfsomstandigheden.

 • Super C tanden - Het kwaliteitskenmerk Super C garandeert een extreem hoge kwaliteit bij een extreem lange levensduur. Al in de productiefase worden speciale processtappen gebruikt om de tanden te ontwerpen op taaiheid, elasticiteit en duurzaamheid.
 • Aandrijflijn - De SANOS-aandrijflijn met kruiskoppelingen zorgt voor een consistente en betrouwbare krachtoverbrenging.
 • Automatische veiligheidsuitschakeling - Wanneer de machine in de transportstand is geklapt, wordt de automatische veiligheidsuitschakeling geactiveerd. Zo wordt schade aan de aandrijving betrouwbaar voorkomen.
 • Rotorkoptechnologie - De gesloten, onderhoudsvriendelijke rotorkop van FELLA drijft de SANOS-schudder zeer stabiel en economisch aan.
Kom langs of bel/whatsapp voor meer informatie met

Patrick de Jong: 06-19280543
of mail naar: [email protected]

Agri Techniek Slingeland
Slingelandseweg 5c
3381 KZ Giessenburg
0184-651453

Chat via WhatsApp