24 uurs service: 0184-651453

Fella Ramos 320 P schijvenmaaier

Omschrijving

Nieuwe Fella Ramos 320 P maaier direct uit voorraad leverbaar!

Werkbreedte: 300cm
Aantal maaischijven: 6
Ophanging: zijophanging

Moeiteloze afstelling van de maaibalk aan het terrein - Dankzij de 30° zwenkhoek van de maaiunit is het ook mogelijk om netjes te werken op sloten en taluds. Het olieonderhoud van de maaibalk is zo ontworpen dat een betrouwbare smering van alle componenten te allen tijde gegarandeerd is.
De maaier wordt beschermd door een veerbeschermd "Impact Guard" systeem - Het veerbelaste botsbeveiligingssysteem biedt optimale bescherming voor de maaier als er tijdens het rijden een obstakel wordt aangetroffen. Door achteruit te rijden, wordt de maaier automatisch weer in de werkstand gezet.
Kopakkerstand – maaibalk wordt evenwijdig aan de grond geheven - Het gecontroleerde kinematische hefmechanisme voorkomt dat de maaibalk zich in de zode graaft. Bij het heffen met een enkelwerkend bedieningsapparaat wordt de maaibalk evenwijdig aan de grond geheven. De positie van de driepuntshydraulica blijft ongewijzigd.
Eenvoudige bevestiging en verwijdering van de kneuzers - De schijvenmaaiers Ramos 210, 270 en 320 met zijaanbouw zijn ook verkrijgbaar met een tandenkneuzer (KC) en de schijvenmaaiers Ramos 210 en 270 zijn ook verkrijgbaar met een rollenkneuzer (RC). Het Fella modulaire systeem vergemakkelijkt het eenvoudig aan- en afkoppelen van de kneuzer.
Compact haaks tandwiel - Fella maaiers met compacte haakse overbrenging zijn ontworpen om maximale prestaties te leveren en tegelijkertijd kostenefficiënt te blijven in alle regio's en onder alle oogstomstandigheden. Het ontwerp van de maaiunits kenmerkt zich door een indrukwekkende mix van stabiliteit en flexibiliteit. Dankzij hun speciale aandrijfsysteem hebben ze een bijzonder lage weerstand, een hoge bodemdekking en een laag stroomverbruik.
driveGUARD - De gepatenteerde Fella driveGUARD biedt hoogwaardige overbelastingsbeveiliging. Het beschermt de maaier en de maaikast betrouwbaar tegen schade door vreemde voorwerpen in de gewasstroom
ComfortChange snelle meswissel - Ongecompliceerde snelle meswissel met slechts enkele handbewegingen.

Kom langs of bel/whatsapp voor meer informatie met

Patrick de Jong: 06-19280543
of mail naar: [email protected]

Agri Techniek Slingeland
Slingelandseweg 5c
3381 KZ Giessenburg
0184-651453

Chat via WhatsApp